Обичате да се гримирате? Не изпускайте уникалните предложения за алиекспрес гримове!

Искате ли да научите как да постигнете определен външен вид с качествен грим? Вижте нашето ръководство за закупуване на грим. Ако все още ви е трудно да намерите перфектния продукт, разгледайте нашия онлайн каталог.

Първо, се уверете, че имате здрава основа с перфектния продукт за вас – това ще гарантира, че останалата част от грима на лицето ви ще изглежда гладко и ще издържи по-дълго.

След това е време за избор на добър фон дьо тен или коректор. Имате нужда само от правилния нюанс, за да сте сигурни, че грима ви ще изглежда естествен. Намерете най-добрият основен нюанс (и дори марка) за вашите нужди от покритие на несъвършенствата. Нашият каталог включва някои от най-популярните марки фон дьо тен.

Добавете малко цвят с контурна палитра. Започнете с по-тъмен, матов нюанс, който подчертава погледа ви, прави чертите по-изразителни и освежава скулите ви. След това добавете малко топлина с бронзант. Накрая, нанесете руж за перфектен младежки вид. Някои от най-добрите марки палитри за лице включват цветове и нюанси с различни ефекти – от сочни, през ярки, до драматични.

Дали искате да постигнете естествен или драматичен външен вид може да зависи в голяма степен от грима на очите ви. За естествен вид се придържайте към спирала и  много леки сенки за очи. Уверете се, че разполагате с добра удължаваща и придаваща обем на миглите ви спирала. За драматичен външен вид възможностите са безкрайни. Определено ще ви трябва малко течна очна линия, перфектна палитра и комплект от всички видове четки, необходими за започване. Опитайте някои от най-добрите марки грим за очи и създайте игрив и пленителен или строг и консервативен поглед.

Накрая, но не на последно място – не забравяйте вашите устни! По-скромен вид може да изисква само малко блясък на устните или гланц в цвят, който е по-близък до цвета  на кожата ви. За по-плътно изглеждащи устни използвайте правилната основа за устнис покривно червило и малко по-гланцов блясък. Винаги можете да накарате устните си да изпъкнат със смел нюанс, подходящ за вашия външен вид, независимо дали е лъскав или матов.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X