Търсите детски дрехи от Алиекспрес?

алиекспрес детски дрехи
алиекспрес детски дрехи

Как да изберем правилните детски дрехи – 8 съвета

Кой от нас поне веднъж не беше разочарован от импулсивни покупки? Колко актуализации са останали висящи на закачалката? Ние всички правим тези грешки. Следващият път по време на комбинирането детски дрехи в магазина не бързайте да бягате. Проследете тези 8 стъпки.

  1. Научете повече от етикетите

Прочетете съветите за поддръжка на етикета. Дали това нещо изисква ръчно пране или химическо чистене? Готови ли сте да прекарате време (и пари) да се грижите за дадена капризна материя? Изберете немачкаши се материи като пола от тафта с тюл.

  1. Оценявайте качеството на тъканта

За да сте сигурни, че в тази рокля: ще се чувствате комфортно цял ден, изучавайте състава на материала. Малко вероятно е тялото ви да бъде приятно в 100% синтетика.

Проверете колко лесно тъканта се мачка. Стискайте я в юмрука и задръжте за няколко секунди. Ако тъканта веднага се набръчка, то помислете за времето, когато изглеждате небрежно.

Също така обръщайте внимание на факта, че някои тъкани имат свойството да се разтягат или се свиват след първото измиване. Определете дали трябва да купите нещо по-голямо или по-малко.

  1. Отворете гардероба

Преди да купите нещо ново, превъртете гардероба си в главата и помислете дали новото нещо ще бъде добро допълнение.

Много от нас избират едни и същи цветове и стилове. Ако сте един от тези хора, оценете дали трябва да купите трета черна рокля или десета ризи в бяло.

От друга страна, не бива да купувате нещо, което няма да се съчетае с нищо друго в гардероба ви.

  1. Погледни си гърба

Да видите как нещо седи отзад е много важно. Ако в съблекалнята няма триизмерно огледало, не забравяйте да вземете с вас джобно огледало.

  1. Потърсете естествена светлина

Осветлението в помещенията за пробни обикновено не е много представително. Или е прекалено ярко, в резултат на което ще изглеждате прекалено бледа или твърде слаба. В този случай не можете да забележите, че материалът може да има малки дефекти

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X