Търсите детски и бебешки кукли от Алиекспрес?

Куклите играят важна роля в живота на момичетата, те влияят на психологическото и емоционалното развитие на детето, подобряват моториката на ръцете, развиват въображенито и речевите умения. Само купуването на кукла за момиче обаче не е достатъчно. Играчката трябва да съответства на възрастта на детето, да бъде безопасна, достатъчно функционална, но в същото време да остави на детето възможност да обмисля игри, давайки полет на въображението си.

Най-популярната кукла е легендарната Барби. В продължение на няколко десетилетия тези красавици неизменно завладяват милиони момичешки сърца по целия свят. Ярки, стилни и модерни, куклите Барби от производителя Mattel, ще бъдат чудесен подарък за всяко момиче и за всеки повод! На нашия сайт можете да изберете кукла Барби от различни серии, както и коли, къщи и комплекти за игра.

Детски кукли, направени под формата на героините на любимите им приказки на Дисни – принцесите Елза и Анна от анимационния филм “Замръзналото кралство”, Пепеляшка, Рапунцел, малката русалка Ариел, Принцеса София, Тинкър Бел, Снежанка и много други са неизменно популярни сред момичетата от всички възрасти.

Кукли, предназначени за по-големи момичета, са Bratz, Monster High и Ever After High. Куклите имат оригинален външен вид и всяка от тях има своя собствена история и биография. Също така, родителите могат да обърнат внимание на куклите приятелки Mокси (Moxie). Стилните красавици Лекса, Сашини, Софина и Ейвъри знаят абсолютно всичко за модните тенденции в дрехите, аксесоарите и грима.

Лицето на куклите е добре нарисувано, а роклите и обувките са съобразени с аксесоарите. Куклите ще зарадват всяко момичет с разкошната си дълга коса, която може да се среше и сплете. Ръцете и краката на много от куклите са монтирани така, че те могат да заемат всяка позиция. Под формата на аксесоари са представени четки за коса, вълшебни скиптъри, рокли със закачалки и други допълнителни елементи.

Към повечето кукли са включени:

•           Аксесоари;

•           Подвижни ръце и крака;

•           Ексклузивна опаковка.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X