Търсите палатки от Aliexpress? Вижте огромното разнообразие и се възползвайте от ниските цени!

Алиекспрес палатки

Палатките от Алиекспрес осигуряват сянка на плажа и прохладен сън в планината през лятото, а през по-хладните месеци са отлични за къмпинги и дълги пътувания. Стабилните и удобни палатки ви дават нужната почивка със своя лесен за сглобяване само за минути дизайн. Те се разпъват бързо – след минути ще имате на разположение надеждна защита по време на вашата почивка. Изработени са от здрава и надеждна тъкан с водоустойчиво покритие и UV защита. Много от моделите разполагат с вградени мрежести панели, насърчаващи добрия въздушен поток, а вътрешните мрежести джобове за съхранение, ви дават място за прибиране на аксесоарите. Всички тези елементи ги правят удобни и мултифункционални.

Палатките, които Алиекспрес предлага, разполагат със стабилно и удобно пространство на завет и сянка. Те лесно се поставят и свалят, като същевременно осигурява UPF и UV защита.

Всички модели разпоагат с водоустойчива и ветроустойчива конструкция. Моделите включват чанта за носене и колчета, а някои разполагат и с вградени подови настилки.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X