AliExpress детски конструктори с големи части

Предимствата на детските конструктори

Всяко дете обича да играе с конструктор. Това е не само вълнуващо, но и много полезно занимание, с голяма полза за правилното развитие.

алиекспрес българия

С помощта на конструктора се развива пространственото мислене, тъй като детето научава различните взаимоотношения на елементите на множеството.

Също така такива играчки оказват положителен ефект върху подобряването на конструктивните способности – детето разбира по-добре как да създаде един или друг обект.

С помощта на конструктора можете да развиете въображаемо мислене. Фините двигателни умения също се подобряват, защото детето тренира зрението си и се научава да измерва размера на частите.

Съвременният избор на конструктор се разшири значително, така че децата могат да играят дори и със своите родители. Дървените детайли например, правят възможно изграждането на цяла крепост, което провокира максимално въображението.

Децата обичат да играят, защото подобно забавление им доставя максимум удоволствие. Не ги лишавайте от тази радост, а по-скоро седнете и постройте обекта заедно с тях.

Предимствата  на конструктора, изработен от дърво, са много:

  • Всички части са изработени от екологично чист материал, който не вреди на здравето на бебето.
  • Дървеният  конструктор дава възможност да се построи къща или всякакви други фигури.
  • Играчката  може да бъде боядисана във всеки цвят, което развива творческото мислене на детето.
  • Дървените конструкции са хармонично завършени, така че не е нужно да тичате из къщата, опитвайки се да намерите частите.
  • Детето няма да може да се нарани, защото всеки детайл е обработен специално.

Още няколко полезни съвета към родителите:

  • Не забравяйте да изберете дървен конструктор за вашето дете, защото играта с него е не само интересно, но и полезно занимание. Участвайте във всички забавления, за да помогнете на малчугана да се развива правилно и хармонично.
  • Обърнете внимание на качеството на продукта.
  • Отнасяйте се с повишено внимание към твърде ярките цветове – това означава, че конструкторът е бил третиран с не много полезни багрила.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X