Искате да си вземете по-евтин фотоепилатор от Алиеспрес? Вижте нашите атрактивни предложения сега

Искате да направите кожата си гладка с фотоепилатор? Ние имаме богата гама от модели.

Фотоепилаторът ще ви помогне да постигнете видими резултати. Гладката кожа е най-добрата мечта на огромен брой хора на планетата. Има много начини за премахване на космите, но не всички от тях са дълготрайни и безболезнени. Най-често ефектът, получен от бръснене или кола маска с най-популярните методи, продължава няколко седмици или дори дни, в зависимост от скоростта на растеж на космите и други биологични характеристики. Следователно този метод може окончателно да ви отърве от нежеланите косми.

Фотоепилацията е почти безболезнен метод за епилация, основан на свойствата на засиления импулсен светлинен поток. Преди това такава процедура се провеждаше само в салоните за красота, но вече е възможно да се използва фотоепилатор и у дома. Той е покупка, която е изгодна, съдейки не само по качеството, но и по цената.

Как работи фотоепилаторът?

Принципът на действие е лесен – устройството изпраща високоимпулсен лъч светлина, който достига до космените фоликули, стъблото и по-специално меланинът – така нареченият пигмент на косъма, който абсорбира светлинните вълни. В резултат на това кожната тъкан се загрява от получената светлина, фоликулът умира и нежеланите косми падат. Фотоепилаторът засяга само онези косми, които са в стадий на активен растеж. Следователно няма да е възможно да се обработят желаните участъци от кожата само веднъж – процедурата трябва да се повтори, за да се премахнат онези косми, които са били в състояние на сън.

Съвременните домашни фотоепилатори имат специални приставки за специфични области:

– За лицето. Взема предвид различните типове кожа, безболезнено решавайки проблема с излишните косми по лицето.

– За тялото. Такава дюза има най-големия прозорец, поради което се получава покритието на по-големи площи.

– За бикини зоната. Деликатният режим ви позволява да премахвате космите дори на труднодостъпни места.

Целият процес не трае дълго – освен това е безопасен и безболезнен. Можете да повторите това не повече от веднъж на две седмици. Някои домашни фотоепилатори са с компактни размери – това прави възможно транспортирането на устройството, докато пътувате, без да прекъсвате курса.

Има няколко характеристики, съдейки по които можете да решите как да изберете фотоепилатор: формата на устройството; разходи и консумация (ресурс) на лампата; импулсна мощност и производител.

Днес продуктите са най-ефективният метод за борба с нежелания растеж на окосмяването. Това е иновативен метод, който може окончателно да се отърве от проблема с излишното окосмяване.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X