Търсите рокли от Aлиекспрес на изгодни цени? Алиекспрес е един от най-богатите сайтове в света и предлага голямо разнообразие от алиекспрес булчински рокли, алиекспрес официални рокли, алиекспрес бални рокли, сватбени рокли алиекспрес, алиекспрес детски рокли и още много!

 Пазарувай изгодно от Алиекспрес тук
Aлиекспрес рокли

Модни рокли – изберете вашия стил

Съществува невероятно разнообразие от дамски рокли, но всяка дама следва да избере своя собствен стил. Ще ви помогнем, като спрем поглед върху най-актуалните в момента модели.

Рокли с корсет

Този сезон дизайнерите сякаш си припомниха колко вълнуващ и грациозен може да роклята с корсет. Подобни модели подчертават по ефектен начин талията и гърдите, за един неустоимо женствен силует.

Рокли  плетени елементи

Тук не става въпрос само за провокативни, но и за монохроматични модели. Достатъчно е само да се добавят няколко отделни плетени елемента, например при ръкавите или полата, а защо не и плетени вложки на талията, за да се получи невероятен ефект.

Рокли с дантели

Дантелите са навсякъде през този сезон: върху якета, палта, гащеризони. Роклите не правят изключение. Дантелени елементи на колана, яката или ръкавите придава на визията много лекота и грация.

Рокли, изработени от мека изкуствена кожа

Тънката еко кожа е един от най-търсените материали за изработка на модни рокли през сезон пролет-лято 2020. Кожената рокля стои страхотно, а най-привлекателни са моделите, решени в ярки цветове.

Прозрачни рокли

Елегантните прозрачни рокли са важен елемент от модния дамски гардероб. Най-често се обличат над любимата тениска, а също и върху модерния бански костюм, на плажа.

Рокли с плисета

Плисето отново се завръща и разкрива пълното си очарование. Плисираните рокли са идеални както в ежедневието, така и за по-специални поводи.

Рокли с кристали

Искрящата материя, бродирана с кристали и пайети престана да се възприема единствено като атрибут за партита и уверено се наложи като ежедневен тоалет. Пролетта и лятото на 2020 е време да блеснете – в буквалния смисъл на думата.

Рокли в стил сафари 

Те са въплъщение на практичността и изяществото. Благодарение на множеството копчета и джобове, с които обикновено са решени тези модели, роклите в стил сафари изглеждат особено шик. Същевременно обемните джобове ви позволяват да прикриете някои недостатъци на фигурата. Освен това няма да се чудите къде да приберете ключовете, телефона си или портмонето.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X