Търсите рокли от Aлиекспрес на изгодни цени? Алиекспрес е един от най-богатите сайтове в света и предлага голямо разнообразие от алиекспрес булчински рокли, алиекспрес официални рокли, алиекспрес бални рокли, сватбени рокли алиекспрес, алиекспрес детски рокли и още много!

 Пазарувай изгодно от Алиекспрес тук
Aлиекспрес рокли

Модни рокли – изберете вашия стил

Съществува невероятно разнообразие от дамски рокли, но всяка дама следва да избере своя собствен стил. Ще ви помогнем, като спрем поглед върху най-актуалните в момента модели.

Рокли с корсет

Този сезон дизайнерите сякаш си припомниха колко вълнуващ и грациозен може да роклята с корсет. Подобни модели подчертават по ефектен начин талията и гърдите, за един неустоимо женствен силует.

Рокли  плетени елементи

Тук не става въпрос само за провокативни, но и за монохроматични модели. Достатъчно е само да се добавят няколко отделни плетени елемента, например при ръкавите или полата, а защо не и плетени вложки на талията, за да се получи невероятен ефект.

Рокли с дантели

Дантелите са навсякъде през този сезон: върху якета, палта, гащеризони. Роклите не правят изключение. Дантелени елементи на колана, яката или ръкавите придава на визията много лекота и грация.

Рокли, изработени от мека изкуствена кожа

Тънката еко кожа е един от най-търсените материали за изработка на модни рокли през сезон пролет-лято 2020. Кожената рокля стои страхотно, а най-привлекателни са моделите, решени в ярки цветове.

Прозрачни рокли

Елегантните прозрачни рокли са важен елемент от модния дамски гардероб. Най-често се обличат над любимата тениска, а също и върху модерния бански костюм, на плажа.

Рокли с плисета

Плисето отново се завръща и разкрива пълното си очарование. Плисираните рокли са идеални както в ежедневието, така и за по-специални поводи.

Рокли с кристали

Искрящата материя, бродирана с кристали и пайети престана да се възприема единствено като атрибут за партита и уверено се наложи като ежедневен тоалет. Пролетта и лятото на 2020 е време да блеснете – в буквалния смисъл на думата.

Рокли в стил сафари 

Те са въплъщение на практичността и изяществото. Благодарение на множеството копчета и джобове, с които обикновено са решени тези модели, роклите в стил сафари изглеждат особено шик. Същевременно обемните джобове ви позволяват да прикриете някои недостатъци на фигурата. Освен това няма да се чудите къде да приберете ключовете, телефона си или портмонето.