Търсите красиви и различни алиекспрес гоблени! Вижте уникални предложения сега.

Висящите стенни гоблени са лесен начин за украса на всяко пространство, било то малко или голямо. Те подхождат на интериори със старинни предмети, масички, свещници, стенни часовници, сребърни подноси, стенни огледала с рамки, порцеланови фигурки и сервизи. В нашата онлайн селекция ще намерите гоблени с големи, средни и малки размери. Това означава, че можете също така лесно да украсите по-малкия си или големия си дом с пищни ръчно изтъкани или отпечатани със съвременна техника модели. Има големи квадратни гоблени, високи правоъгълни гоблени, дълги гоблени и много други форми и размери. Голям гоблен за стена ще действа като фокусна точка на вашата стая и ще ви спечели много комплименти от вашите близки и приятели на  следващото ви събиране.

Имате нужда от гоблен с включени необходими аксесоари за окачане? Не е проблем! Когато са включени аксесоарите за окачане, е добре да знаете, че гобленът ще пасне на висящия прът и че ще имате налични всички части, необходими за закрепване на окачения прът към стената. Няма нужда да се притеснявате за намирането на достатъчно дълъг прът.

Други гоблени за стена изискват да изберете отделно средствата за поставяне. Това могат да бъдат дървена рамка или скоба, щанги и куки за завеси, дюбел и стопяемо свързване, висящ прът, дървен мол или пяна. Висящ прът, изработен от дърво, метал или пластмаса с форма на двустранно копие или с автентична украса от двете страни е една от най-популярните опции. Всеки, който би искал да избере декоративен прът, който съответства на пердетата или завесите в същата стая, или за всеки, който не иска да бъде ограничен до определени дизайни на пръта за окачане. Обикновено висящите аксесоари варират от модели с пискюли, до позлатени, медни или железни прътове. С включени или не висящи аксесоари, гоблените най-често са изработени от луксозни и плътни тъкани и ще добавят уникално докосване към декора на вашия дом.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X