Направете своя красива картина с алиекспрес рисуване по номера.

Способността да задържаме вниманието си задълго, докато творим, може да ни донесе много облаги. Тези от нас, които обичат занаятите, ще ви кажат, че няма по-добър начин да тренирате концентрацията си, отколкото когато плетете, шиете, оцветявате… или рисувате по цифри!  

Мисията ни е да помогнем на хората да намерят време да се свържат с изкуството. Висококачествените  комплекти за рисуване включват бои и материали с цифри, доставени от реномирани производители. Стремим се да популяризираме прекрасните лечебни ползи от арт терапията. Всеки комплект за рисуване с числа, който предлагаме, ни доближава до целта ни да направим света по-щастливо и здравословно място за всички.

Украсете дома си с картини, рисувани от вас. Няма нищо по-релаксиращо, по-свързващо и по-успокояващо от това да видите собственото си изкуство на показ. Вземете вашия комплект сега!

Как да рисувате по номера?

С такъв комплект можете сами да пресъздадете всеки детайл. Вие ставате художникът.

Стъпка 1. Оцветявате в номерираната област със съответната боя.

Стъпка 2. Оцветявате с един и същи цвят по едно и също време от най-големите до най-малките области от платното.

Стъпка 3. Правете търпеливо супер фините линии и детайли.

Стъпка 4. Изсушете, след което можете да се възхищавате и да показвате своите произведения на изкуството на вашите приятели!

На какво трябва да обърнете внимание?

Комплектите за рисуване са за деца над 6 години и възрастни.

Комплектите трябва да се държат на недостъпно за малки деца място.

Ето и коментари от хора от целия свят, които обичат комплектите с живопис и цифри: „Когато свържем цифрите върху платното, картината е на 80% завършена. Действително, когато изсъхне боята е малко по-тъмна от тази на картината, но все пак изглежда страхотно. Това вероятно е проект с продължителност над 30 часа, но дори и с елементарни умения, той се получава достатъчно хубав, за да се разтегне и рамкира на вашата стена или да се подари. Също така лесно се прибира / съхранява, докато работите периодично върху него. Определено бих препоръчал да опитате!“

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X