Направете всяко кътче в дома си уникално с красиви алиекспрес стикери за стена.

Преобразете всяка стая във вашия дом със стикери за стена – това е най-лесният, достъпен и изтънчен начин да озарите всяко жилищно пространство. може да се Стикерите за стена могат да се прилагат практически навсякъде върху гладка, равна и чиста повърхност като стена, врата, стъкло, огледало, плочки, неръждаема стомана, пластмаса, превозно средство или където пожелаете.

Преобразете детската стая, дневната, хола, офиса, кухнята, спалнята, стаята за гости, кухнята, стълбите, коридора или автомобила си със зашеметяващи стикери за стена. Висококачествените самозалепващи се стикери се нанасят бързо и могат лесно да бъдат премахнати и преместени без повреда.

Стикерите за стена могат да се използват върху празна стена в стаята на вашето дете. Заложете на декоративен комплект стикери за стена със сладки горски животни, пейзажи, цветя, риби и други. Децата ще се чувстват много по-приятно, заобиколени от сладки животни и природа! Може да използвате и отделни стикери, така че можете да използвате вашата креативност в подредбата и да оформите стикерите така че да паснат перфектно на стената ви.

Стикерите за прозорци ще ви осигурят спокойствие и защита от любопитни погледи. Без повече силни ослепителни отблясъци и вредни UV лъчи, стикерите за прозорци помагат да филтрира по-голямата част от слънчевата светлина и да отразяват UV лъчите. Фолиото за прозорец ефективно осигурява частно пространство от двете страни на стъклото, като същевременно поддържа стаите пълни със светлина. Филмът за прозорци за дома представлява самозалепващо се фолио, без нужда от използване на лепило и без отделяне на химикали.

Стикерите са идеалното допълнение към всяка стая във вашия дом или офис и са страхотна идея за подарък за приятели, двойки, семейства и т.н.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X