Създайте различна и красива атмосфера в дома си с алиекспрес фототапети.

Трансформирайте външния вид на вашия дом с вдъхновен от красотата на природата тапет с гора, морско дъно, водопад, цветя, живопис, графика, абстракция или поп арт изображение. Оригинални и достъпни, фототапетите придават на стените, декора и аксесоарите освежаваща актуализация с много малко усилия.

Фототапетите са страхотно решение за домашни проекти, временна декорация на дома и други. Те преобразяват всяко пространство или декор за минути. Просто отлепете от подложката и залепете върху гладка, чиста и равна повърхност. Когато дойде време за премахване, отстранете фототапета, без да повреждате боядисаните стени или да оставяте следи от материала. Внесете красотата на природата или изобразителното изкуство в дома си с уникален модел фототапети.

Те имат много потребителски характеристики. Основните предимства са, че не остават лепкави остатъци след отстраняването, нанасянето става без вредни химикали.

Фототапетът е перфектен избор за декорация на стените както за наематели, така и за собственици на жилища. Модерните фототапети имат превъзходна устойчивост и не оставя лепкави остатъци след себе си

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X