В интернет магазините има огромен избор от художници и творби, които може да разгледате виртуално преди да закупите. По този начин спестявате не само време, но и възможност да разгледате и да изберете точната картина за вас или вашия дом. Важно е да знаете, че в интернет може да намерите най-богато разнообразие на картини и категории и да зададете купища въпроси без да се притеснявате от продавача.

Представям ви 4 важни съвета , които да ви помогнат да оптимизирате търсенето си:

Правилният размер на картината

Това е най-трудният аспект. В онлайн галерия е трудно да си представим размера на картина на стена в сравнение с екрана на компютъра. За по-голяма яснота представихме изгледа в интериора, но не забравяйте да вземете предвид + 3 – 10 см на рамка от всяка страна! Добре е под ръка да имате ролетка за да си представите точния размер и при нужда да измерите, мястото за което е предвидена картината.

Отделете време

Виждате какво ви харесва и веднага взимате решение за покупка. Това, което е наистина важно, е да вземете предвид всички детайли, преди да вземете решение за покупка. Разгледайте размера на картината, каква е техниката, детайлите, крайната цена, какъв е съществуващият декор на стаята, посочете условията за доставка и връщане. Вижте всичко това отново без да пропускате важните детайли и едва тогава вземете решение за покупка. Това ще ви помогне да направите правилния избор.

Купете това, което обичате

Много хора се ръководят само от името на художника. Нашият съвет: купувайте това, което харесвате. Ако смятате, че една картина е красива и ви харесва, това е по-важно от това кой я е нарисувал.

Картината.бг

Бъдете част от общността на изкуството

Въпреки че купуването на картини онлайн е по-удобно от закупуването от обикновена галерия, все пак е много важно за вас да участвате в социални събития и да посещавате галерии и изложби. Това ще ви позволи да следвате новите тенденции, да чуете мнения на трети страни и да развиете своя вкус в рисуването.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X