Алиекспрес вероятно е един от най-големите онлайн магазини за получаване на стоки от китайски производители. AliExpress има гаранции за защита на купувачите, които могат да ви помогнат, ако нещата не вървят съвсем както трябва с вашата поръчка.

Все пак, ако искате да проучите някои други опции за пазаруване освен Алиекспрес има много други евтини онлайн магазини, някои от които правят китайски стоки на едро и дребно подобно на това, което прави AliExpress.

Ето малко сайтове като Алиескпрес

Kapere.com

Един от най- големите сайтове в България за стоки за дома, дрехи, обувки и чанти.

vladives.bg

Един известните магазини за пазарува на бяла и черна техника. Над 8000 различни артикули.

DealExtreme

Изпраща повечето от артикулите си навсякъде без такси за доставка, ако поръчката ви е над 20 долара. DealExtreme обаче има значително по-малък инвентар, като има само около 500 доставчици и 500 000 общо артикули.

mes.bg

Един от големите магазини специализирани за продажба на дамски, мъжки и детски обувки, чанти и аксесоари в България.

LightInTheBox

Друг китайски онлайн магазин LightInTheBox.com има над 2 милиона артикула за продажба, вариращи от дрехи до малка електроника до мебели до спортни уреди и други.

GeekBuying

Друг китайски уебсайт, който влиза на пазара за директни потребители, GeekBuying.com е доста малък, като предлага само около 10 000 различни видове артикули. Тя е специализирана в електрониката и свързаните с нея аксесоари, но също така предлага бижута, обзавеждане на дома и спортно оборудване.

MiniInTheBox

Както подсказва името му, MiniInTheBox се занимава повече с електронни елементи с малък размер, като компютърни аксесоари, аксесоари за мобилни телефони, други електронни аксесоари, бижута и осветление. Услугите му са подобни на тези на LightInTheBox, с директно фабрични цени, бърза доставка с местни складове в Европа и Северна Америка и 30-дневна гаранция за връщане на парите за повечето артикули.

Бонанза

Bonanza.com е уникален онлайн пазар, който съдържа над 20 милиона артикула от над 50 000 предприемачески продавачи.

Промо офети на спално бельо 100% памук на цени от 31.50 лв

X